Meet the student

FLAMINGOSTATEOFMIND

Lieve Lezer,

Je hebt op dit kopje geklikt omdat je benieuwd bent wie deze site beheert, wat ik zo al doe in mijn dagelijks leven of misschien wil je wel gewoon weten op welke manier ik mijzelf probeer te presenteren. Wat de reden ook is: leuk dat je zo nieuwsgierig bent! Dat ben ik namelijk ook.

23 jaar geleden werd ik geboren als Brigitte Martina Planken – maar zeg maar gewoon Britt. Ik woon in het centrum van Vlaardingen, samen met mijn lieve vriend Tim in ons eigen anti-kraak paleisje. Ik ben vrij druk, veelzijdig (wat een mooie benaming is voor ‘gecompliceerd’), spontaan en sja, ik noem mijzelf Superdork dus dat zegt denk ik wel genoeg. Ik ben trots op wie ik ben en wat ik al bereikt heb en vind het mooi om te zien hoe anderen dit ook zijn.

Na de mavo, havo, een jaar high school in Amerika en een hbo-opleiding studeer ik nu Media en Journalistiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik heb de pre-master in één keer gehaald en start in september met de Master. Het was een lange weg, die ik met ontzettend veel plezier heb afgelegd. Het studeren heb ik zoveel mogelijk met reizen gecombineerd. Mijn Amerika-avontuur om te beginnen, maar ook stages in Mexico en Valencia en studeren in Barcelona. Studeren vind ik leuk en ik heb er voor mijn gevoel zoveel mogelijk uitgehaald.

Ik houd van nieuwe dingen, ons huisje inrichten, schrijven en lezen, films,  knutselen, koken en sporten op zijn tijd. Ik interesseer me voor veel dingen en word vrolijk van bloemen en kleuren, flamingo’s en zebra’s, schoenen en leuke sokken en natuurlijk mijn vrienden en Tim.

Heb je nog tips of een andere leuke opmerking, laat dan een berichtje achter (: .

Liefs,
Britt

Contact: bm.planken@gmail.com 

Advertenties

2 gedachtes over “Meet the student

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s