GRADUATED!

Een paar dagen geleden schreef ik al over de grote verrassing die opeens in mijn kamer stond. En die verrassing was niet voor niets, ik zou de volgende dag namelijk eindelijk mijn hbo diploma in ontvangst nemen. Omdat het toch wel een mijlpaal is, deel ik wat foto’s en vertel ik welk papiertje ik heb behaald.

Grad

Het diploma dat ik heb gehaald is een Bachelor of Business Administration, gespecialiseerd in hotel- en eventmanagement. Ik heb, zoals op de foto hierboven prominent in beeld staat, mijn hbo op Hogeschool TIO gedaan. Het was de bedoeling dat ik dit in drie jaar zou doen, maar na mijn vakken te hebben afgerond (binnen drie jaar) heb ik het afstuderen een jaar uitgesteld.

Toen ik eindelijk wist wat ik wilde doen na TIO begon ik met afstuderen. En dat ging niet zonder slag of stoot. Toen ik in augustus eindelijk was afgestudeerd, mocht ik op de valreep nog het collegejaar op de Erasmus Universiteit starten.

Trotse Oma

Trotse Oma

Inmiddels zijn we drie maanden verder en ik had niet echt heel veel zin in mijn diploma uitreiking. Ik was natuurlijk al een tijd bezig met mijn pre-master en daarom hoefde het van mij niet per se. Maar toen Annika er was en ik een mooie nieuwe jurk had gekocht kreeg ik er toch wel een beetje zin in.

Uiteindelijk is het een hartstikke leuke avond geworden. Er waren nog meer studenten uit mijn studiejaar en veel docenten die voor mijn klas hebben gestaan, dus dat was erg gezellig.
Grads

Ik vertelde mijn vestigingsmanager dat ik graag na mijn master wil lesgeven op TIO en ze heeft gezegd dat ik zeker weten welkom ben. Heel leuk!

Van mijn ouders kreeg ik nog een ticket naar Kopenhagen zodat ik daar volgend jaar met Annika naartoe kan. Verder kreeg ik mooie bloemen, lieve kaartjes en schattige kadootjes. Thuis bleek dat mijn moeder tompoesjes had laten bedrukken bij de Hema en had ze (veel te veel) uitgebreid gekookt, dus het was een ontzettend leuke avond. Veel leuker dan ik had verwacht.

Hema Tompoes

Hoofdstuk TIO-student is nu eindelijk afgesloten en hopelijk sla ik over twee jaar een nieuw boek open als TIO-docente.

Diploma Tio

Boyfriend

Boyfriend

Parents

Parents

Trotse Opa

Trotse Opa

Advertenties

3 gedachtes over “GRADUATED!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s